header1

                   
  JUDET UAT Nr SV Sediu SV Adresa SV Localitate componentă / Sat aparţinător Arteră Număr imobil / Alfabetic  
  ARAD ARCHIŞ 184 Primăria Archiş Primăria Archiş Nr. 97 ARCHIŞ   integral#  
      185 Grădiniţa Nermiş Grădiniţa Nermiş Nr. 68 NERMIŞ   integral#  
    186 Grădiniţa Bîrzeşti Grădiniţa Bîrzeşti Nr. 29 BÎRZEŞTI   integral#
    187 Şcoala Generală I-VIII Groşeni Şcoala Generală I-VIII Groşeni Nr. 269 GROŞENI   integral#

Ultima actualizare (Marţi, 29 Aprilie 2014 22:27)

 

 

ROMÂNIA

JUDEŢUL ARAD

PRIMĂRIA COMUNEI ARCHIŞ

TEL : 0257/323503 ; 323553                         Adresa: sat Archiş , nr.97,com.Archiş , jud.Arad

FAX: 0257/323633                                           E-mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

NR. 110 / 30.01.2014

A N U N Ṭ

 

          Primǎria comunei Archis   organizeazǎ concurs pentru promovarea în grad la funciei publicǎ de execuie de inspector ,   la compartimentul contabilitate

            Concursul se va organiza la sediul Primǎriei Archis în data de :

                        06.03.2014 – ora 1000 proba scrisǎ

                        06.03.2014 – ora 1300 interviul

            Dosarele de înscriere se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicǎrii la vizier si situ-l propriu al primariei Archis , pana la date de 19.02.2013 la sediul Primǎriei comunei Archiş, jud.Arad.

            Condiii de participare la concurs:

            -   să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;

-          să fi obţinut cel puţin calificativul „bine” la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici;

-          să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

         Acte necesare pentru înscriere:

-          cerere de înscriere tip (pusǎ la dispoziie de primǎrie);

-          copie act de identitate;

-          actele de studii care atestǎ specializarea original şi copie

-          cazier judiciar;

-          adeverina care sǎ ateste starea de sǎnǎtate corespunzǎtoare;

-          declaraie pe propria rǎspundere sau adeverinǎ care sǎ ateste cǎ nu a desfǎşurat activitǎi de poliie politicǎ;

-          curriculum vitae.

Actele enumerate mai sus vor fi depuse într-un dosar cu şinǎ la Primǎria comunei Archis.

           Bibliografie concurs  :

1. Legea 273/2006 privind finanţele publice locale actualizata ;

   2. Legea nr.82/1991 - contabilitatii, actualizata.

   3. Legea nr.571/2003 privind codul fiscal, actualizata ;

   4. OG nr.92/2003 privind codul de procedura fiscala, actualizata;

   5. Legea nr.215/2001 republicata , legea administratiei publice locale actualizata.

   6.Legea nr.188/1999 privind Statutul Functionarilor Publici, rerepublicata, cu modificările si completarile ulterioare ;

   7.Legea nr.7/2004 privind Codul de conduita a functionarilor publici, republicata.

        Informaii suplimentare se pot obine la sediul Primǎriei comunei Archiş , jud.Arad şi la tel 0257/323503 interior 250 sau interior 203.

 

Primar,

 

NICOLAE VALEA

Ultima actualizare (Joi, 30 Ianuarie 2014 09:34)

 

Stimati vizitatori,

 Dorim sa va multumim ca ne accesati pagina si va promitem ca in cel mai scurt timp cu putinta vom incerca sa facem din www.archis-arad.ro un portal de referinta pentru comunitatea noastra.

 

Va dorim sedere placuta pe site-ul nostru si va mai asteptam si alta data!

PRIMARIA COMUNEI ARCHIS

Adresa: Str. Principala, Nr. 97, ARCHIS, Jud. Arad

Telefon: 0257/323.553; 0257/323.503;

Fax: 0257/323.633

                      e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Ultima actualizare (Marţi, 05 Noiembrie 2013 12:14)

 

PostHeaderIcon Ultimele noutati

PostHeaderIcon Cele mai vizitate articole